Den rigtige tekniske løsning og system er vejen til success

 

Vores kodebase og viden sparer dig penge

Vores ekspertviden inden for flere forskellige systemer gør, at du kan trække på en stor kodebase. Det gør, at vi kan spare meget tid inden for mange standard-løsninger. Denne tid kan vi bruge på at udvikle specifikke løsninger til dig. For at udnytte disse fordele fuldt ud, vil vi anbefale at du vælger at arbejde med de systemer, vi bruger.

E-handel / webshop til dine behov


woocommerce-logo laravel-1 magento

Til de fleste ambitiøse ejere af en webshop vil vi anbefale open source-systemet Magento som platform. Føler man sig hjemme i WordPress og går man meget op i indholdsproduktion omkring produkter og integration af blogunivers, vil Woocommerce være en god løsning. Til de meget krævende løsninger, der kræver helt specielle løsninger (muligvis med apps til IOS og Andriod som en del af projektet) bygget fra bundet, vil vi anbefale at arbejde i Laravel.

E-mail er ikke bare e-mail


mailchimp_logo      logo_full_color_flat-a982ded4b0b159db49a552f2cf490439       Mandrill_Logo_Light-Background-8f32f970

Vi mener, at gode løsninger til e-mail er afgørende for de fleste onlinevirksomheder. Særlig webshops. Vi har en tilgang til e-mail, der er noget anderledes end mange andre udviklingshuse, der skøjter let over denne del.

Et godt e-mail-system skal være bygget op på automatiseringer, indfletning af brugerinformation i beskederne og styret af events, så rigtig mange af dine udsendelser bliver 1:1-e-mails i stedet for 1:mange-udsendelser.

Det er i en erkendelse af, at relevans af den mest afgørende faktor for fastholdelse og en god livstidsværdi af opsamlede brugere.

Vi arbejder typisk med systemer som Mailchimp til brugere, der høje krav til lethed og som selv sidder og skriver de fleste e-mails manuelt. Sendgrid og Mandrill bruger vi til transaktionelle emails (fx ordrebekræftigelse, glemt password), men også til 1:1 markedsføring baseret på events. Det kunne eksempelvis være beskeder ved “abandoned cart” eller en besked, hvis en bruger tidligere har klikket sig ind på et tilbud fx fra en annonce på Facebook.

Servere, der kan skalleres


CloudPlatform_HorizontalLockup aws-logo

Med Google Cloud og Amazon AWS er der kommet fantastiske muligheder for at serve alt fra skyen – uden egne servere eller delte servere. Det koster ikke en formue, men vi bruger også shared og VPS-hosting til en del kunder.