Vi sætter kode til profitable onlineprojekter


Ecode.dk er født ud af vores eget behov. Til vores egne projekter savnede vi at arbejde sammen med et udviklingshus, der tog udgangspunkt i forretningen til at skabe koden – frem for den anden vej rundt.
Vi arbejder selv med at kontrollere og bruge store mængder brugerdata, integrere op imod API’er til tredjepartsvirksomheder og få det hele til at gå op i en højere enhed i et produkt.

Forretningsforståelse
For at dette kan gøres godt, ligger der et behov for at man har en vis teknisk forretningsforståelse, der både går forud for og er med i selve byggeprocessen. Det viste sig at være svært at finde udviklere, der har den rette tankegang. Desværre er det ikke altid, at man bare kan gå på en freelancer-tjeneste på nettet og finde den rigtige i første omgang. I processen med at finde dygtige udviklere, er der desværre en masse spild af både tid og penge som kan belaste ethvert projekt voldsomt.

Fokus på e-handel og affiliate
Ecode.dk er bygget sammen med et team af dygtige udviklere, der har stor erfaring med med særlig e-handel og avanceret affiliate. Det er inden for disse områder, at vi fokuserer vores kræfter. Samtidig har vi villet skabe en fair og gennemsigtig prissætning, hvor såvel selvfinansierede soloprenører som mellemstore eller større virksomheder ikke bliver lænset.


Teamet bag Ecode.dk


vytenisVytenis har arbejdet med en stribe store udviklingsprojekter for en række store såvel som små virksomheder. Ud over at være en passioneret udvikler inden for særlig e-handel og avanceret affiliate, har Vytenis en fantastisk evne til at tiltrække seniorudviklere til Ecode.dk’s udviklingskontor i Vilnius i Litauen. I dag arbejder der 7 backend- og frontend udviklere her – og en designer. Vytenis taler engelsk på højt niveau og teknisk projektleder på de fleste store projekter hos Ecode.dk.
niels-thimmerNiels har arbejdet med en stribe forskellige koncepter inden for e-handel og teknisk mere avanceret affiliate-løsninger. Idet at de fleste projekter hos Ecode.dk kræver en dansk forståelse, er Niels typisk med inde over i specificeringsfasen samt i de løbende tests af produkterne. Det vil typisk være Niels, du som kunde vil have kontakt til i det daglige omkring specificering, test og kvalitet af dit udviklingsprojekt.